Unelma-Remontit

Suunniteltuna ja rakennettuna juuri Sinulle ja perheellesi

Saunan ja kylpyhuoneen­ uusi ilme Turussa

Unelma-Remontit Oy toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontteja alueella: Turku, Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Rusko, Lieto, Marttila, Pöytyä, Kaarina ja Paimio. Meillä on tarvittavat vesieristyssertifikaatit, joten tilaat kokeneet konkarit remonttiisi.

Ota yhteyttä »

Miten tilaat märkätilaremontin?

Soita numeroon: 045 255 6255 tai laita viestiä »

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, siten saat täsmällisimmän tiedon märkätilaremonttisi etenemisestä hintoineen ja aikatauluineen. Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremonttisi aina toiveen mukaan, mutta kerromme myös jos kestävyyden ja turvallisuuden kannalta toteutus kannattaa tehdä toisin tai laajempana. Toisaalta voi olla myös niin, että toteutus voidaan tehdä vähemmälläkin vaivalla.

Ota yhteyttä

Pihisevä saunakaveri

Kiukaan kanssa ei kannata pihistellä, etenkin jos saunomiseen haluaa vähänkään panostaa. Kiuas kannattaa valita omien mieltymisten mukaan, suurin kisa kilvoitellaan sähkö- ja puukiukaan välillä. Saunatottumukset, saunan koko ja turvavälit määrittelevät sen, millaisen kiukaan kannattaa valita. Voit kysyä neuvoja kiukaan valintaan myös meiltä!

Vinkki: Yhdistele rohkeasti erilaisia materiaaleja ja leikittele vaikutelmilla; mattaa, kiiltävää, kovaa ja lämminhenkistä sekä isoa ja pientä laattaa… tummaa ja vaaleaa? Tyylikkäin kokonaisuus syntyy eheästä vaikutelmasta, jossa pienet piristeet antavat oman, persoonallisen mausteensa.

Koko koti kerrasta kuntoon?

Ota yhteyttä

    ​​​​​​​ ​​​​​​​