Unelma-Remontit

Monipuolisesti asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan

Rakennuspalvelusi Turussa

Oletko perheenlisäyksen myötä laajentamassa kotiasi? Kasvaako liiketoimintasi vinhaa vauhtia ja etsit sopivia ratkaisuja toiminnallesi? Hinasitko pihaan ylimääräisen harrasteauton ja tarvitset kunnon autotallin? Toivotko lisää kesäisiä päiviä, tai ainakin kunnon terassin sateelta suojaan? Rakennuspalvelu Unelma-Remontti Oy palvelee ammattitaidolla mm. Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Nousiaisissa, Mynämäellä, Ruskolla, Liedossa, Aurassa, Marttilassa, Pöytyällä ja Kaarinassa.

Tartumme mielellämme niin pieniin kuin isoihinkin rakennusurakoihin. Osaavien yhteistyökumppaneiden kautta saat laajojakin avaimet käteen -toteutuksia ulottuen aina talon perustuksiin, puuston karsimiseen ja kattotöihin.

Ota yhteyttä »

Miten tilaat rakennusmiehemme?

Soita numeroon: 045 255 6255 tai laita viestiä.

Ota yhteyttä

Kysyttyjä rakennusurakoitamme ovat muun muassa:

  • Talon rakennus
  • Autotallit
  • Terassit
  • Julkisivuremontit
  • Ovi- ja ikkunaremontit

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, siten saat täsmällisemmän tiedon rakennusurakkasi etenemisestä ja kuluista. Kerromme myös missä ajassa rakennusurakkasi olisi mahdollista toteuttaa.

Vinkki: Pintamateriaalien valinnalla saat esimerkiksi terassistasi täysin erinäköisen. Samoin julkisivuremonteissa pintamateriaaleja vaihtamalla syntyy eheä, tyylikäs kokonaisuus, jota voi piristää pienillä, persoonallisilla yksityiskohdilla.

Ota yhteyttä

    ​​​​​​​ ​​​​​​​