Unelma-Remontit

Parempia ratkaisuja huokiville tapeteille, nariseville lattioille ja mauttomille maaleille

Huoneistoremontti Turku

Unelma-Remontit Oy pistää paikat kerralla kuntoon. Teemme kokonaisvaltaisia kodin, asuntojen ja liiketilojen muutoksia varsin edullisesti. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin vaativatkin urakat töitä kaihtamatta! Tilaa meiltä huoneistoremontti esimerkiksi Turkuun, Naantaliin, Raisioon, Maskuun, Nousiaisiin, Ruskolle, Lietoon, Auraan, Marttilaan, Pöytyälle tai Kaarinaan.

Ota yhteyttä »

Mitä huoneistoremonttisi tulisi maksamaan?

Soita numeroon: 045 255 6255 tai laita viestiä »

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, siten saat täsmällisemmän tiedon huoneistoremonttisi kulusta, kustannuksista ja aikatauluista.

Ota yhteyttä

Hitusen parempi, mutta silti edullisempi 

Unelma-Remontit Oy toteuttaa huoneistoremonttisi laadukkaasti. Kestävät, mutta tyylikkäät materiaalit luovat ajattomia kokonaisuuksia, joista on iloa ja hyötyä pitkään. Koska tekijämme ovat kokeneita remontin tekijöitä, työvaiheet seuraavat saumattomasti toisiaan. Kun urakka on tarkkaan suunniteltu, näkyy se myös kustannuksissa – näin voimme tarjota hieman edullisempia toteutuksia. 

Vinkki: Yhdistele rohkeasti erilaisia materiaaleja ja leikittele vaikutelmilla; mattaa, kiiltävää, kovaa ja lämminhenkistä sekä isoa ja pientä… tummaa ja vaaleaa? Tyylikkäin kokonaisuus syntyy eheästä vaikutelmasta, jossa pienet piristeet antavat oman, persoonallisen mausteensa. 

Katso tietoa myös keittiöremonteistamme sekä sauna- ja kylpyhuoneremonteista!

Ota yhteyttä

    ​​​​​​​ ​​​​​​​